Eidalun pentueiden vanhemmat

Aaku (Pilvipolun Aaku)

Nieida (Liehkun Albmi)

2005 Eidalun eka pentue

Aaku oli vanha herra, ihanan rauhallinen ja asiallisesti, hötkyilemättä kaikkeen suhtautuva komea kohtelias koira. Aaku oli harvinaisen värinen, kulomusta. Kun aurinko paistoi pojan turkkiin se "leimahti liekkeihin", sisällä turkki oli tavallisen mustan näköinen. Isälinjaltaan Aaku oli vähän käytetty, myöskään sillä ei ollut aiempia paimensukuisia pentuja. Aaku asusti Turussa lapsiperheen koirana, se oli pihallapysyvä, kärsivällinen ja tottelevainen. Aakulla oli A-lonkat ja terveeksi syksyllä 2004 tutkitut silmät. Aakulla oli näyttelystä ykkönen. Aaku muutti pilvisille poluille keväällä 2006 lähes 14 vuoden iässä.

Oma Nieidamme (Liehkun Albmi) on eläväinen, yhä vain pennuksi luultu kaunis neitokainen, joka rakastaa kaikkia suurella sydämellä.

Nanu (Naavaneidon Nanus)

Nieida (Liehkun Albmi)

2006 Eidalun toka pentue

Nanu on rauhallinen ja leppoisa, isänsä kanssa asusteleva, pentujen syntymän aikaan seitsenvuotias kahdeksan pennun isä. Nanu kävi silmätarkastuksessa keväällä 2005, ja silmät olivat yhä terveet. Nanulla on B-lonkat ja 0-0 polvet. Näyttelyssäkin Nanu pyörähteli ja sai H:n.

Tässäkin pentueessa emänä oli oma Nieidamme (Liehkun Albmi).

Tupsu (Tiitiäisen Muohta Tupsu)

Nere (Piiparipojan Nerea)

2007 Eidalun etäpennut

Tiitiäisen Muohta Tupsu oli pentujen syntymän aikaan neljävuotias, tervesilmäinen ja -polvinen (tarkastettu alkutalvesta 2006), A-lonkkainen, tyyni ja tasapainoinen, komea yhden pentueen isä. Tupsun poika asustelee isänsä kanssa samassa taloudessa.

Nere-neitonen (Piiparipojan Nerea) on siro ja vauhdikas emäntänsä toko-kaveri.

Piika (Puhuripeikon Pohjan Piika)

Tahvo (Naavaneidon Suentassu)

2007 Eidalun taikapojat

Tahvo on poropaimennuskokeen läpäissyt, katselmuksissakin hyvin pärjännyt rauhallinen ja "huomaamaton" nuori komea 3,5-vuotias uros. Tahvolla on A-lonkat, 00-kyynärät, 00-polvet ja terveet silmät (PRA-prcd A vanhempien tulosten perusteella). Tahvolla ei ole aiempia jälkeläisiä.

Piika Pikkarainen (Puhuripeikon Pohjan Piika) on kaunis ja rauhallinen 5-vuotias narttu.

Nuttu (Eidalun Elatiivi)

Lunta (Reppulin Taur-Dil)

2008 Eidalun tapaluokka-pennut

Isänä pennuilla on rauhallinen ja ihana, lähes pelastuskoiraksikin valmistunut Luntamme, joka pentujen syntymän aikaan kerkesi juuri täyttää 8-vuotta. Luntalla on BC-lonkat, terveet silmät (PRA-prcd A) ja 00-polvet. Luntalla on kaksi aiempaa pentuetta.

Nuttu (Eidalun Elatiivi) on eloisa ja kontaktinhakuinen, kaunis neito Keski-Suomesta.

Rex (Taapanterin Hulivili)

Nere (Piiparipojan Nerea)

2008 Eidalun optimismi-pennut

Taapanterin Hulivili oli pentujen syntymän aikaan kuusivuotias, tervesilmäinen ja -polvinen (tarkastettu alkutalvesta 2007), B-lonkkainen, hyvin itsevarma, itsenäinen, rauhallinen ja ihmisrakas koira. Rex on myös pedantti oppija, vaikkakin kovapäinen. Rex rakastaa uimista. Rex on PRA-testattu PRA-prcd-kantajaksi (B). Sillä ei ole muita paimensukuisia jälkeläisiä. Rexillä on näyttelystä serti.

Nere-neitonen (Piiparipojan Nerea) on siro ensimmäisten pentujen myötä rauhoittunut nuori narttu.