Eidalun kennelin kolmas pentue

Neren (Piiparipojan Nerea) ja Tupsun uudenvuoden aatonaattona alkuunpanema viiden pennun vauhdikas satsi näki päivänvalon juuri monien gaalojen aikaan, joten lapsosista tuli täten Jussi, Voitto, Oskari, Venla ja Emma.

Kalenterintarkka tyttönen Nere oli koko syksyn pitänyt meitä jännityksessä merkkailullaan. Juoksut se kuitenkin aloitti taas lähes päivälleen oikeana aikana, ja olimme Neren oman ihmisen Arjan kanssa sopineet, että näistä lähdetään miehelään. Sulhanen löytyi tällä kertaa Kärkölän Lappilasta, jonne minä puksuttelin junalla, Arjan ja Neren tullessa asemalle minua vastaan.

Tiitiäisen Muohta Tupsu supsutteli nättejä sanoja Neren korvaan minun ja mieheni 6-vuotishääpäivänä, ja kuiskailun tulokset syntyivät Neren isännän syntymäpäivän aamuna Hennin toimiessa kätilönä suuren mahansa kanssa. Ja vihdoin syntyi myös Eidalun Eka Poikakin.

Emmasta tuli Fani ja tyttö lähti Vantaalle, Jussi pysyi Jussina mutta muutti Pirkkalaan, Venla Vekkuloi itsensä Helsinkiin, Oskari hurmasi Nallemaisuudellaan ja jäi emon kaveriksi Hämeenlinnaan ja Voitto oli todellinen Voitto joka lähtikin pisimmälle, Münchenin kupeeseen Saksanmaalle.

Eidalun EKA POIKA! Tässä se on! Kauan odotettu ja kaivattu urospentu, parkin värinen nallenaama, joka sittemmin myös Nalleksi ristittiin. Nallesta tulee Arjan tokokaveri numero kaksi.

Ja heti toinen perään, eli Voitto kotiin! Oma sellainen kullan kallis löytyikin kauempaa, Münchenin kupeesta Saksasta, Nadinen luota, jonne Voitto pääsi Alppien valloituskaveriksi.

Pienen tauon jälkeen oli tyttöjen vuoro, joista ensin syntyi Emma, nyttemmin Fanina paremmin tunnettu vauhtihirmu. Fani piti sisaruksilleen jöötä oikein kunnolla.

Ja taas toinen perään, nyt siis Venla Vekkuli. Vekkulista tuli sijoitusnarttuni ja Tuulin ja Tertun lenkkeilykaveri Uutelan lehmien maisemiin.

Jokusen tauon jälkeen Nere viimeisteli täyskäden ja dominonenäinen Jussi saapui maailmaan. Jussista tuli pirkanmaalainen Raijan, Helgen, Pauliinan ja Petran perheen paras ystävä.

 

Eidalun Kennelin kolmannen pentueen sukutaulu
Tiitiäisen Muohta Tupsu Kello Reijo Fjällfarmens Qeelas Ceepu
Tsabba Tsuku
Villatukko Nolla
Koira Facca
Tiitiäisen Tsohppis Tiitiäisen Cahpe Shacal Lutto
Nutukas Tiitiäinen
Taapanterin Säbinä Liehkun Mohti
Peänu Emergarde
Piiparipojan Nerea Reppulin Ered-Luin Seemu Nutukas Muotka-Jussi
Tsabba Inalkalei Inska
Reppulin Tanta Piipari Reppulin Saruman
Rahkis Solveig
Hankiaisen Pessi Huhtun Taamo Tsabba Tsarga
Huhtun Staalo
Pukranvaara Ravdnji Rahkis Lapinloituma
Peera