Vekkuli (Eidalun Venla)

Vekkuli kolmiviikkoisena

Syntynyt 3.3.2007, kasvattaja Anu Ylimaa
Terveet silmät, lonkat B, kyynärät ja polvet 0-0, PRA-prcd A (terve)
Asustaa sijoitusnarttuna Itä-Helsingissä

Venla on Vekkuli

Vekkulista tuli emo-koira keväällä 2010

Vekkulista tuli Tertun ja Tuulin ulkoiluttaja, lenkkikaveri ja perheenlisä keväällä 2007. Vekkuli-tyttönen on kasvanut reippaaksi ja iloiseksi stadilaisgimmaksi (BB-lonkat, 00-kyynärät, 00-polvet ja terveet silmät). Vekkuli on musta merkein, siro ja kaunisrakenteinen, rauhallinen ja tasapainoinen lähes kolme-vuotias narttu.

Vekkulin ja Urhon pennut syntyivät 12.4.2010

Sunnuntaina kävimme Vuosaaressa vaihtamassa koirien koteja. Nieidamme meni yökyläreissuun ja Vekkulin kamat kasattiin autoon, ja niin Vekkuli tuli tutkimaan hänelle juuri pestyä ja kasattua pentulaatikkoa.

Vekkulipa totesi pentulaatikon olevan käyttöä vaille valmis, ja niin se maanantai-iltana 24 minuutissa pyöräytti kaikki kolme pentua Laurin ihmetellessä äitini kanssa vierestä - minä olin työmatkalla Riikassa!

Sisko ja sen kaksi veljeä ovat tomeria, mustia pötkylöitä, jotka söivät hyvin ja kasvoivat reipasta tahtia. Vekkuli hoisi niitä suurella huolella. Täydelliset emonvaistot on tällä tyttökoiralla!

Vekkuli-tyttönen (Eidalun Venla), tuo musta merkein, siro ja kaunisrakenteinen, rauhallinen ja tasapainoinen kolme-vuotias narttu, tapasi sulhonsa ystävänpäivän kunniaksi. Valentine hoiti tehtävänsä yhdistäen pariskunnan muutamaa minuuttia vajaat puoleksi tunniksi nalkkiin. Vekkulin pentujen isä on 4-vuotias nuori herra Hyvinkäältä. Pohjanakan Urho pääsi ensimmäistä kertaa morsiamiin, eli sillä ei ole vielä aiempia pentueita. Urho on vilkas ja tottelevainen, pihallapysyvä, musta valkoisin merkein, isokokoinen A-lonkkainen ja tervesilmäinen poika.

Vekkuli-Urho -yhdistelmän sukutaulun ja sukusiitosprosentin löydät Kennelliiton KoiraNetistä.

Näyttelyt ja Katselmukset

Katselmustulos 28.3.2009 AVO1

Helsinki, tuomarina Heljä Manninen

Lähes tasapurenta. Hyvä pää ja ilme. Hyvä rungon pituus. Hieman etuasentoiset lavat, muuten hyvin kulmautunut. Liikkuu ahtaasti takaa muuten hyvin. Pieni painonpudotus ei olisi pahitteeksi.

Sukutaulu

Vekkulin sukutaulun ja sukusiitosprosentin löydät Kennelliiton KoiraNetistä.