Eidalun kennelin toinen pentue

Nieidan ja Nanun Kallion kirjaston pihalla alkuunpanemat kolme reipasta tyttölasta syntyivät sunnuntai-iltana 21.5.2005 keittiömme nurkassa lähes huomaamattomasti. Nieidan supistukset alkoivat istuessamme päivällispöydässä. Soitin heti apujoukoille (Henni, Päivi ja Noora), ja käskin heidän ruveta laittamaan kenkiä jalkaan. Odotellessani tukijoukkoja, oletin Nieidan pentuvesien menneen, mutta neiti putsailikin jo ensimmäistä tytärtään, joka hiljaa narisi emänsä putsausotteita. Seuraava tyttö syntyi noin puolen tunnin kuluttua edellisestä sisaresta ja viimeinen samalla aikavälillä. Kahdeksalta, Johanneksen iltapala-aikaan, olivat uudet Eidalun-tytöt syntyneet.

Iloittelun tulokset saivat nimikseen Ilo, Huvi ja Riemu. Huvi on keskimmäinen tytöistä, vauhdikkain ja aina etsimässä uusia seikkailuja. Ilo seuraa perässä milloin ei ole nauttimassa kauneusunistaan, joita hän tuntuu kovasti rakastavan. Riemu taas rakastaa ruokaa ja mölisemistä ;D

Ilo muuttaa minun ja Aina Valpas kennelin yhteissijoituksena Hämeenlinnan lähelle Hietalan perheen elämän sekoittajaksi, Riemu lähtee ulkoiluttamaan Kateriinaa ja Tatua Tampereelle, ja Huvi muuttaa Helsingin sisällä Inarin ja Kirsin juoksuttajaksi.

Ilo on tytöistä vanhin, salaa keittiön nurkkaan Nieidan kainaloon tupsahtanut raitatassuinen hallava kaunotar. Ilo on reipas, sopivan itsenäinen, mutta samalla kuitenkin erittäin kontaktinhakuinen nuori koiraneidonalku, josta uskon tulevan sopivan vauhdikkaan tokokaverin Lauralle.

Huvi on kiipeilijäluonne, hallava raitatassuinen, Nieidaa pentuna kovasti muistuttava pikkutyttö, joka mielummin menee kuin uinuu. Huvi on itsenäinen, hyvällä nenänkäyttötekniikalla varustettu siro reipas tutkija, joka pomottaa sisaruksiaan. Huvista tuli Viivi ja tyttö lähtee Kirsin lenkki- ja Inarin leikkikaveriksi Pohjois-Helsinkiin.

Riemu, nykyään Pyry, on kommentaattori, röhnöttävä nautiskelija, joka löytyy aina jaloista - varsinkin jos kilistelen ruokalautasia ;D Riemu rakastaa ihmisiä. Se kiipeää heti syliin kun istumme lattialla, ja se leikkii väsymättä poikamme Johanneksen 2,5v kanssa.

 

Eidalun Kennelin toisen pentueen sukutaulu
Naavaneidon Nanus Risukarhin Girju Kulta Peski Muste
Peski Leinikki
Risukarhin Piki Peski Muhvi
Risukarhin Nasti
Salla Risukarhin Culku Tikki
Risukarhin Yllätys
Kata Narok
Noora
Liehkun Albmi Nutukas Hur Mur Nalle Peski Naappu
Peski Tilli
Nilla Tikki
Noora
Liehkun Biegga Kievraduv'va Palca Uula
Kievraduv'va Tinga
Liehkun Valli Shacal Lutto
Liehkun Miella