Eidalun kennelin ensimmäinen pentue

Nieidan ja Aakun rakkauden hedelmät, kuusi tasakokoista ja tasaluonteista, reipasta tyttölasta syntyivät 23.1.2005 Helsingin Kalliossa, olohuoneen nurkassa usean kätilön avustamina. Tytöt kasvoivat nahistellen reipasta vauhtia, ja torstai-iltana ennen luovutusta eläinlääkärillä kassi, jossa neidit matkasivat, painoi 18,5kg.

Ensimmäisten Eidalun-tyttöjen uudet omat kodit löytyivät Eteläisestä Suomesta.

On mukavaa nyt ruveta seuraamaan, kuinka emän ja isän luonteenpiirteet esiintyvät tytöillä. Ainakin pentue oli tasaisen rohkea. Kukaan ei jäänyt nurkkaan ruikuttamaan, vaan kaikki rohkeasti leikkivät myös poikamme Johanneksen 1v kanssa. Kuvassa tytöt ovat edellisenä päivänä riehumassa talomme takapihalla.

Eidalun Inessiivi
Eidalun esikoisesta, joka paikan höylästä Inessiivistä tuli Ruska. Ruska muutti Lahden eteläpuolelle Miekkiöön Hallan pikkusiskoksi Eijan ja Ismon iloksi. Ruskalta onkin jo saatu terveisiä, kuinka tyttö reippaasti auttaa saunanlämmityksessä ja kurmuuttaa Hallaa.

Eidalun Adessiivi
Adessiivista, tuosta pienestä ja sievästä söpöläisestä tuli Essu. Essu muutti Aallon perheen uudeksi jäseneksi Kotkaan. Essultakin on jo tullut iloiset terveiset uudesta kodista. "Neljäntenä lapsena" on varmasti hyvin rakastettu olo.

Eidalun Ablatiivi
Ablatiivista tuli Alli. Alli pysyy stadilaisena ja muutti Vuokon lenkittäjäksi Etelä-Haagaan. Tämä tyttö katsoi ensin kun muut tekivät ja meni sitten valmiiksi pohjustettua tietä.

Eidalun Elatiivi
Elatiivi pysyi myöskin stadilaisgimmana. Nuttu-nimisenä neiti muutti Sallan ja Sarin kaveriksi opettamaan koiramaisia temppuja. Nutulla on näistä tytöistä tiukin luonne, ja tämä neiti taisikin periä emänsä huonon huumorintajun. Muutaman vuoden päästä odottelemme Nutulle pentuja Eidalun kenneliin.

Eidalun Allatiivi
Allatiivi, täällä meillä lempinimeä Jööti kantanut tyttönen sai nimen Noona, ja muutti Korppooseen Anitran perheen iloksi ja Vilda-sakemannin leikkikaveriksi. Noona saa muutaman vuoden kuluttua pennut Piiparipojan kenneliin.

Eidalun Illatiivi
Illatiivista, tuosta rakastettavan reippaasta maailman, sydänten ja sylien valloittajasta tuli Salla. Salla oli se, joka tuli mistä vain yli, löysi sen porsaanreiän, mistä pieni koiranpentu mahtuu etsimään suurta maailmaa. Tämä tyttö on rohkea. Salla muutti Vantaalle Ullan ja Jannen sienestyskaveriksi.

 

Eidalun Kennelin ensimmäisen pentueen sukutaulu
Pilvipolun Aaku Peänu Dimma Huhtun Niila Noppe (Kk)
Netta
Bawko Peski Naappu
Peski Noita
Irene Jeri Peski Muste
Peski Hillevi
Pamina Peski Naappu
Peski Muru
Liehkun Albmi Nutukas Hur Mur Nalle Peski Naappu
Peski Tilli
Nilla Tikki
Noora
Liehkun Biegga Kievraduv'va Palca Uula
Kievraduv'va Tinga
Liehkun Valli Shacal Lutto
Liehkun Miella